Speursex.com

Rotterdam

logo
speursex2speursex1

0 reviews


speursex1

Welkom bij Speursex!

“Speuren naar sex”

Welkom op de spannendste marktplaats van Nederland en Belgie! Hier kun je bijna altijd gratis je erotische advertenties plaatsen in veel verschillende rubrieken.

Maar liefst 90% van alle rubrieken op SpeurSex.com zijn volledig gratis en kunnen benut worden om je erotische producten en diensten aan te bieden of juist aan te vragen. Van spannende sextoys tot betaling in natura, op de heetste marktplaats SpeurSex.com vind je altijd iets wat je leuk vindt.

speursex2

Op SpeurSex.com hebben we naast de volledig gratis rubrieken, ook enkele betaalde advertentiecategorieen. Deze zijn bedoeld voor commerciele bedrijven die hun producten of diensten aan willen bieden op onze marktplaats. Om advertenties in deze rubrieken te kunnen plaatsen, wordt gebruik gemaakt van credits, die via diverse betaalmogelijkheden als iDeal en MisterCash in kunnen worden gekocht zodra je profiel is aangemaakt.

Ook bestaat er op SpeurSex.com de mogelijkheid om je advertentie vijf dagen lang bovenaan de zoekresultaten weer te laten geven, en de mogelijkheid om je advertentie éénmalig omhoog te plaatsen. Ook om van deze diensten gebruik te maken heb je credits nodig. Om je advertentie omhoog te plaatsen betaal je eenmalig €1,40 via telefoon.

We wensen je veel erotisch speur plezier!

Waarom Speursex?

  • Gratis advertentie plaatsen
  • Honderden advertenties
  • Verschillende rubrieken
  • Nederland en België

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2021 EroVinder.nl - Contact - Disclaimer
Spring naar toolbar