Solar Plexus

Koestraat 44, 5014 ED Tilburg

Solar Plexus
Solar PlexusSolar PlexusSolar Plexus
  • Informatie Solar Plexus
  • Koestraat 44, 5014 ED Tilburg
  • 013 - 46 90 686

0 reviews


Tags:

Geplaatst in Massagesalons

head

Welkom bij Solar Plexus!

“Een stukje paradijs voor sensuele massages”

Solar-Plexus is inmiddels een ruim begrip geworden in de Erotische massage wereld. Solar-Plexus staat niet alleen voor massages maar ook met een juiste klik voor dat extra beetje meer . Door het enorme succes zijn wij inmiddels verhuisd naar de Koestraat 44, 5014 ED in Tilburg.

In een ongedwongen sfeer en in een moderne strak ingerichte salon bieden wij u als liefhebber een stukje erotiek aan op Hoog Niveau.

Solar-Plexus is uitgegroeid tot een Bron van Inspiratie voor een ieder die een Erotische prikkelende dimensie wil toevoegen aan zijn of haar Lifestyle.

De Dames bieden u als liefhebber een stukje Paradijs voor uiterst Sensuele Body-Body massages in diverse daarvoor ingerichte suites.

Voor Uw speciale wensen bieden de suites bij uitstek een prachtige gelegenheid wat kan variëren van een intense totale lichaam massage tot een uiterst sensuele Body-Body massage.

foto_rotterdamWaanzinnige momenten beleeft u in de special de Luxe room. Hierin ondergaat U al de facetten van de VIP exclusief met als extra dimensie een heerlijke Whirlpool.

Solar-Plexus kent geen drempels. Ook echtparen zijn van harte welkom. Masseuses met een passie voor zowel man als vrouw laten U kennis maken met hun erotische ontspanning massages met al haar facetten.

Veel mannen, vrouwen en vrienden groepjes zijn u al voor gegaan en maken enthousiast gebruik van de mogelijkheden die de suites u bieden wij verlenen u alle medewerking in het vervullen van Uw wensen binnen onze mogelijkheden.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag  11:00 – 22:30
Zaterdag 11:00 – 22:00
Zondag 11:00 – 22:00

Waarom Solar Plexus?

  • Ongedwongen sfeer
  • Modern salon
  • Bron van inspiratie
  • Waanzinnige momenten

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2021 EroVinder.nl - Contact - Disclaimer
Spring naar toolbar