Sexclub Boccaccio

Hector Treublaan 2, 1251 CG Laren Nh

Sexclub Boccaccio
Sexclub Boccaccioheaderzwembad1Sexclub Boccaccio
  • Informatie Sexclub Boccaccio
  • Hector Treublaan 2, 1251 CG Laren Nh
  • 035-5311717

0 reviews


Tags:

Geplaatst in Sexclubs

header

Welkom bij Boccaccio!

“Kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel”

Wij willen u graag een kleine indruk geven van wat onze eerste klas sexclub te bieden heeft en wat wij kunnen doen om onze gasten in hun behoefte te voorzien.

Boccaccio is een nieuw sexclub concept. Wij kunnen uw wensen en fantasieen in vervulling laten gaan. Maar wij leveren ook de perfecte sfeer om te kunnen ontspannen en zelfs te kunnen werken!

zwembad1Ontspan eerst op één van onze terrassen, geniet van een smakelijk tussendoortje, aangevuld met een keuze uit onze uitstekende wijnkaart. Daarna kunt u aan de bar een gezellig gesprek houden met één van de aanwezige jonge dames en u samen terug trekken in een beschikbare luxueuze kamer (voorzien van airco).

Door onze centrale ligging zijn wij eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam en Schiphol. Wij leveren bij onze Amsterdam en Schiphol pick-up service.

Het is zelfs mogelijk om op onze eigen driving range af te slaan om vervolgens een heerlijke frisse duik in ons zwembad te nemen met één van de dames.

Openingstijden
Sexclub Boccaccio is geopend van
Maandag t/m Vrijdag van 14:00 – 01:00 uur.
Op Zaterdag en Zondag zijn wij gesloten.

Boccaccio ligt vlak aan de A1, dicht bij Amsterdam en Schiphol, en eenvoudig te bereiken vanuit Amersfoort, Utrecht en Almere.

Waarom Sexclub Boccaccio?

  • Bar & Club
  • Zwembad & Sauna
  • Diner
  • Golfbaan

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2021 EroVinder.nl - Contact - Disclaimer
Spring naar toolbar