Club OQ

's-Gravendijkwal 115, 3021 EJ Rotterdam

Club OQ
Club OQClub OQClub OQClub OQ
  • Informatie Club OQ
  • 's-Gravendijkwal 115, 3021 EJ Rotterdam
  • 010 - 4760979

0 reviews


slideshow_01

Welkom bij Club OQ!

“Every night girls live on stage”

Club OQ is uniek. Een leuke exclusieve nachtclub in het bruisende centrum van Rotterdam. Een stad met wereldfaam op het gebied van hard werken. Maar er kan in de Club OQ nacht­club in Rotterdam ook ultieme ontspanning worden beleefd.

De entreekosten bedragen € 25,00 maar daarvoor krijg je 3 drankjes naar keuze en kan je volop genieten van de gezelligheid, de diverse live shows, een erotische lapdance, prachtige meisjes, erotische video’s en…

Zowel heren, dames als paren van elke leeftijd zijn van harte welkom in de Club OQ nachtclub. Wij bieden u het comfort en de gezelligheid die u zoekt. Er bestaan tevens mogelijkheden om in de CLUB OQ nachtclub privé-feesten of vrij­gezellenfeesten te organiseren voor een man of een vrouw. En de leuke meisjes van Club OQ staan garant voor een onver­getelijke erotische avond in een van onze private rooms. Informeer naar onze mogelijkheden en kom snel een keer genieten.

slider_01
1741880_212122612316834_1375988904_nClub OQ staat bekend om zijn warme, gezellige en ontspannen sfeer. Natuurlijke met mooie en vriendelijke meisjes. Daarnaast serveren we de lekkerste drankjes, exotische cocktails en de fijnste champagnes in een gezellige en stijlvolle ambiance. In onze Club kan je heerlijk uitgaan samen met je partner of met je vrienden. Wil je misschien een keer iets anders? Gaat je beste VRIEND of VRIENDIN trouwen en wil je er echt een onvergetelijke avond van maken? Wij kunnen dan samen met jouw de perfecte avond verzorgen! Of je geeft je over aan een heerlijk onstuimig en zinderend avontuur waarbij al je erotische wensen in vervulling kunnen gaan.

7 dagen per week van 21.00 tot 5.00.

Waarom Club OQ?

  • Exclusieve nachtclub
  • Ultieme ontspanning
  • Prachtige meisjes
  • Private rooms

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2021 EroVinder.nl - Contact - Disclaimer
Spring naar toolbar