Adverteren op Erovinder.nl

Erovinder8_001_Cover_perspectief

Uw bedrijf zichtbaar bij duizenden potentiele klanten?

Zet uw bedrijf ook in de spotlights

Wilt u met uw bedrijf ook in de nieuwe editie van EroVinder komen te staan? Dat kan! Met een advertentie in de luxe erotische jaargids EroVinder bereikt u jaarlijks tientallen duizenden potentiele klanten. De eerste negen edities waren allemaal binnen no-time uitverkocht en ook editie tien ligt inmiddels met een oplage van 65.000 in maar liefst 6.500 winkels in Nederland en Belgie. Informatie over de tarieven en de beschikbare formaten vindt u hieronder. U kunt zowel online op de website als in de jaargids zelf adverteren.

“Met een vermelding in Erovinder zag ik het merkbaar drukker worden in mijn zaak. Mijn onlangs toegevoegde uitgelichte profiel bezorgde mijn shop nóg meer bezoekers!

 

Drukwerk posities

Algemene informatie
Formaat 1/1 pagina 148mm x 210mm
( 3mm afloop aan alle zijdes )

Aanleveren als PDF bestand.

Omslagpagina’s
Prijs : € 1000,00

Binnen pagina 3
Prijs : € 750,00

Alle overige binnenpagina’s ( per pagina )
Prijs : € 500,00

U kunt zelf de gewenste rubriek kiezen waarin u wilt staan.

Online posities

Bedrijfsprofiel
Prijs: € 25,00 per maand *

Uitgelicht bedrijfsprofiel
Prijs: € 50,00 per maand *

Banner in gewenste rubriek
Prijs: € 50,00 per maand *

Banner op alle pagina’s
Prijs: € 100,00 per maand

* Deze opties worden per jaar gefactureerd. Enkel voor de banner van 100 euro per maand bestaat de mogelijkheid per maand te betalen.

U kunt zelf de gewenste rubriek kiezen waarin u wilt staan. Facturatie vindt plaats op het moment dat u de plaatsing bij ons afneemt. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Waarom adverteren op Erovinder?

Bereik duizenden potentiële klanten en bezoekers

Was je vroeger nog uniek met een erotische website, heb je er tegenwoordig duizenden collega’s bij. Voor de consument betekent dit dat er veel meer keuze is tussen erotiekbedrijven en –websites, maar tegelijkertijd maakt het de kunst om het kaf van het koren te scheiden ook een stuk lastiger. Tien jaar geleden kwamen wij om die reden met Erovinder: een duidelijk overzicht van de beste erotische bedrijven in diverse categorieën. U bladert in het handzame boekje langs de beste Nederlandse en Belgische parenclubs, massagesalons, seksclubs, erotische winkels, websites en nog veel meer. Kortom: Erovinder is de meest ideale gids om een heerlijk erotisch jaar tegemoet te gaan. Ook online bieden wij erotiekbedrijven de mogelijkheid in de spotlights te komen te staan, door middel van (uitgelichte) bedrijfsprofielen die elke maand aan duizenden personen worden weergegeven.

Ook adverteren in Erovinder?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bereik duizenden potentiële klanten. Vele anderen proefden al van het succes van Erovinder!

Klik hier
© 2023 EroVinder.nl - Contact - Disclaimer
Spring naar toolbar